وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

تهدید اردوغان علیه یونان؛ یک شب ناگهانی می‌آییم

رئیس‌جمهور ترکیه روز چهارشنبه در نشست خبری در حاشیه اجلاس «گروه ۲۰» در شهر«بالی» در اندونزی بار دیگر یونان را تهدید به حمله کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۵ - ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 16
کد خبر: ۱۵۹۵۱۳

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته وبگاه «کیپ تاکینگ گریس»، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه گفت: «می‌توانیم یک شب ناگهان به این کشور برسیم».

وی گفت که یونان باید جایگاه خود را بشناسد و تاریخ را به خاطر بسپارد.

اردوغان در سخنان خود گفت: «ممکن است یک شب ناگهان برسیم. در یونان مقاماتی هستند که حد و حدود خود را نمی‌دانند. به آنها می‌گوییم دیپلماسی کشور همسایه را بدانید. با ترکیه درگیر نشوید. می‌توانید جزایر را با هرتعداد اسلحه که بخواهید پر کنند، اما هیچکدام برای شما مفید نیست. اینجا ترکیه است. یونان باید جایگاه خود را بداند. آنها باید تاریخ را به خاطر بسپارند».

اردوغان اظهار دشت که تلاش یونان برای تقویت حضور نظامی خود در جزایر دریای اژه هیچ معنایی ندارد و همه جنگنده‌ها و سلاح های خریداری شده هیچ فایده‌ای ندارند.

اردوغان در ماه‌های اخیر لفاظی‌های خود علیه یونان را تشدید کرده است. آنکارا افزایش حضور نظامی یونان در جزایر واقع در دریای اژه، نزدیک به خط ساحلی ترکیه را به شدت تهدید تلقی می‌کند.

دولت ترکیه یونان را به استقرار تسلیحات در جزایر دریای اژه که وضعیت غیرنظامی طبق معاهده لوزان را نقض می‌کند، متهم کرده است. علاوه بر این، آنکارا و آتن نمی‌توانند درباره تعیین حدود مناطق دریایی به توافق برسند و ترکیه، یونان را به نقض حقوق اقلیت اتباع ترکیه‌ای متهم می‌کند.

این دو کشور همسایه به دلیل ترس از هم به شدت در حال تقویت توان نظامی خود برای یک درگیری محتمل هستند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار